Kedves Nézőink!
  

                                                                                                                            Indul a 2023-as évad
                                                                                                                                                                          

 

 

A FIGURINA BÁBSZÍNHÁZ 2023. OKTÓBERI MŰSORA

 
 
 

Király Kis Miklós

magyar népmese marionett figurákkal,

élő zenével 

 

A meséről: Egy Sötét Felhő elrabolja az emberek feje fölül a Napot, Holdat és a Csillagokat. A Király kihirdeti, hogy annak adja feleségül a legkisebb lányát és a fel e királyságát, aki kiszabadítja és visszahozza a világító égitesteket. Egy bátor ifjú, Király Kis Miklós el is indul, útja során kard által legyőzi a Vörös és a Zöld Óriást, valamint a Három fejű Sárkányt, akiktől visszaszerzi a Napot, Holdat, Csillagokat. Hazafelé még fülön kell csípnie a szemtelen kis Bakarasz manót és el kell vennie tőle a lopott égitesteket. Ezek után már csak a lakodalom van hátra és boldogan élhetnek - Király, három szép lányai, Miklós és barátai, míg meg nem halnak.

 

Színpadra alkalmazta, tervezte és készítette: Somogyi Márton

Játsszák: Somogyi Márton, Siklósi Gábor, Orosz Erzsébet

 

 


.
 
 
  
 
14-én (szombat ) 15 óra
 
 
21-én (szombat) 11 óra és 15 óra
 
 
28-án (szombat) 11 ra és 15 óra
 
 

Grim(m)aszok

Három ismert Grimm mese - A nyúl és a sün, Hófehérke, Piroska és a farkas - használati tárgyak életre keltésével, élő zenével

 További információ és bejelentkezés:


tel.: 06-20/530-1595; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jegyvásárlás:

 

Online a Jegy.hu weboldalon 

 

vagy a helyszínen az előadás napján

 

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

  

 

 

Jegyvásárlás

>>> Jegyet vásárolni hozzánk,a helyszínen, a bábszínházunkban (Bp., II. ker. Retek utca 17. – Fillér utcai oldal) az előadás előtt lehet, készpénzzel, valamint a jegy.hu oldalon bankkártyával. Ellenben helyet foglalni lehet bármikor, telefonon (06-20-530-1595), SMS-ben, vagy e-mailen (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), avagy a Figurina facebook oldalán keresztül. A sikeres foglalást visszaigazoljuk és előadás kezdetéig tartjuk. A foglaláshoz kérjük a választott dátumot, órát és egy nevet, amin foglaljunk, valamint a kívánt darabszámot.  A foglalást lemondani, módosítani lehetséges.<<<

 

ARCHíVUM

 

Korábbi előadásaink időpontjait itt találja

 

A Figurina bábszínházának működésének rendje

  

Az új évadban a legjobb előadásainkat havonta váltogatva, szombatonként 11 és 15 órakor tervezzük bemutatni 3 éven felüli gyermekeknek, felnőtteknek, családoknak, illetve időnként kifejezetten csak felnőtteknek is tartunk előadásokat.

Aki hírt szeretne kapni az aktuális programokról, ezt legjobban úgy érheti el, ha ír egy levelet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, melyben kér tőlünk havonta megjelenő Hírlevelet. A mindenkori műsorról és újdonságokról tájékoztatást nyújtunk e weblap Kőszínházunk rovatában, továbbá az ismert műsorújságokban is.

Az előadásokra belépőjegyeket árulunk a kezdés előtt, a helyszínen. Viszont a korlátozott férőhelyek miatt előzetes bejelentkezést javasolunk, kérünk, így a bejelentkezők biztosak lehetnek benne, hogy bejutnak. Bejelentkezni e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy SMS-ben lehet (06-20-530-1595), illetve személyesen az előadások után. Kérjük, a bejelentkezés tartalmazza a látogatni kívánt előadás dátumát és óráját, a látogatók számát (egy bejelentkezéssel maximum 6 fő helyét tudjuk biztosítani, nagyobb - 10 főt meghaladó - csoportok számára különelőadást tudunk szervezni!) és egy nevet, amellyel azonosítani tudjuk a bejelentkezőket. Kérjük, hogy a sikeres bejelentkezés módosítását, lemondását is tegyék meg írásban, a lehető leghamarabb. Természetesen – ha van szabad hely - előzetes bejelentkezés nélkül is fogadunk nézőket.

 

 A Figurina bábszínházának címe:

 BUDAPEST, II. ker. RETEK U. 17. számú ház FILLÉR utcai oldalán lévő, utcáról nyíló helyiség. 

 

Jegyáraink

 

1 fő számára: 2500Ft
 
2 fő számára: 5000Ft (2500Ft/fő)
 
3 fő számára: 6500Ft (2166Ft/fő
 
4 fő számára: 8000Ft (2000Ft/fő
 
5 fő számára: 9500Ft (1900Ft/fő)
 
6 fő számára: 11.000Ft (1863Ft/fő)
 
*
 
Különelőadás – max. 40 főnek –:
 
60-70-80.000Ft  /műsortól függően/

 

Szakmai jegy: 1000Ft /fő.

 

Várunk minden érdeklődőt!

 Figurina

 

800x600 Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Papírbábszínház, élő ütőszenével négy éven felülieknek